2010. november 2., kedd

Újdonságok

Először is, szeretném felhívni a figyelmeteket a legújabb színinspirációs kihívásra, amelyet ezúttal Didó hosztol. El kell mondjam, Didó nagyon félve mutatta csak meg nekünk az ötletét a kihívásra, hiszen szerinte nem könnyű dolgozni ezzel a barna színpalettával... látszólag. Valóban kihívás, de én szeretem az ilyesmit. Didó és Noémi is készített oldalt (katt a névre, hogy megnézd), és borzasztóan tetszett, hogy mindegyikőnk a barnának egy más árnyalatát választotta ki.

Az én oldalam totálisan étcsokis hatású lett, legalábbis nekem mindig ez jut róla eszembe :D Nehéz szülés volt, de élveztem az alkotás minden pillanatát, ami mostanában elég ritkaságszámba megy nálam. Hálás is vagyok ezért a fantasztikus inspirációért! :)

Ancsika időközben felhívta a figyelmem rá, hogy elrontottam a dátumot -- mintegy ezer évvel :D Jóvanna! Mindig meg vagyok zavarodva, ha évet váltunk vagy órát állítunk :D Azóta már kijavítottam, de ide úgy gondoltam, mégsem cserélem ki a galeszban levőt, hogy legyen min röhögni.


Még egy dolgot ajánlok a figyelmetekbe, csak mert egocentrikus vagyok :D Az SB blogra felkerültek az októberi kedvenceim. A szeptembert Kata, az októbert pedig én vállaltam magamra, és sikerült csodásabbnál csodásabb alkotásokat összegyűjtenem. Nézzétek meg!


Szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

Merika írta...

Nagyon jó ez az oldal Janka! Az évszám meg valamit üzen a tudatalattidról?

Tinci írta...

Nagyon klassz lett az oldal! Nyami, igazán csokis színek!

Budaházi Brigitta írta...

Én imádom ezt az ezeréves oldalt. Meg a szövegelésedet előtte-utána itt a blogon. A kedvenceidet pedig jó volt végignézni.

kreatívhit írta...

Semmi gond a dátummal.Kicsit előrelátóbb vagy :)A fotót elnézve egy profi szakszervizest látok:)