2010. december 10., péntek

A 2. nagy újságolnivaló

Persze, olvashattátok már, de azért én is elmesélem, mert nagyon büszke vagyok rá. Szabina bekerült a Little Dreamer Designs csapatába, ahol már a mai napon 3 készletét és 2 hibrid projektjét vásárolhatjátok meg. Én nem is értem, hogy csinálta meg ilyen rövid idő alatt őket!

Borzasztóan örülök a sikerének. Hihetetlen, hogy ez is egyszerre sikerült nekünk. Pedig nem beszéltünk össze, bármilyen furcsa is. Amikor megkaptam Brydkától a válaszlevelét, éppen Szabival cseteltünk. Majd kiugrottam a bőrömből. Ekkor mesélte ő is, hogy szeretne írni Michelle-nek egy levelet. Nagyon boldog voltam, amikor mondta az örömhírt.

Az életünk rengeteg mindenben hasonlít egymáshoz. Sok hasonló dolgon mentünk eddig is keresztül külön-külön. Olyan, mintha egy kicsit a testvérem volna, a kishúgom :) Persze, nem vagyunk egyformák, és nem is mindig értünk egyet. De örülök, hogy az "utamba került" (talán nem véletlenül). Mindig is hálás leszek azért a helyért, és azokért az emberekért, ami és akik ezt lehetővé tették.

Hogy mutassak is valamit, ne csak érzelgősködjek, itt van az oldalam, amit Szabi karácsonyi készletéből csináltam. Abszolút nem mondható rá, hogy a mostanra unalomig nyomott ünnepi színek jellemeznék! Csodaszép, rajzolt elemek találhatók a készletben, emiatt sajnálom, hogy nem tudtam az összeset rápakolni az oldalra :D




2 megjegyzés:

Unknown írta...

óóó Janka, most komolyan meghatottál... a szavakat is nehezen találom... Tudod épp ma jutott eszembe, hogy szinte egyszerre találtunk rá az sb.hu-ra, egyszerre lettünk ott KCS tagok, és most egyszerre kezdünk el tervezni is... szerintem sincsenek véletlenek... és mindig szerettem volna egy nővérkét :) no, nem csöpögök tovább :P köszönöm itt is, még egyszer az oldalt

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Állati jó lett az oldalad!!!! A készlet nem különben :)