2010. december 8., szerda

Lelepleződik a titok

Nem is tudom, hogy mondjam el. Engem is váratlanul ért a dolog. Még most is alig hiszem el, kb. két hét távlatából. A hét első nagy újságja (bocs, hogy így fogalmazok): dizájner lettem hivatalosan is. Na, most jót röhögök magamom, mert még kimondani is vicces. Legalábbis nekem. Olyan furán bizarrnak érzem a helyzetet egyelőre. Elmesélhetem?


Brydka, alias Mystique Designs blogján kóvályogtam, amikor megláttam a designer callját. Hirtelen átvillant az agyamon, hogy legalább rákérdezhetnék a dologra elöljáróban, csak úgy tudakozódni a lehetőségek, követelmények, stb. iránt. Igazából komolyan meg sem fordult a fejemben, hogy a suli mellett ilyenbe vágjam a fejszémet. A levelem után aztán elég gyorsan pörögtek az események, mert pár levélváltás után már ott tartottam, hogy választ kellett adnom a felkérésre. :)


Brydka pár hónapja új boltot nyitott 7th Heaven néven, ahová vendég és állandó tervezőket keres(ett). Nagyon örülök és büszke is vagyok, mert úgy érzem, egy nagyon jó kis boltba kerültem. Igaz, új még a hely, de úgy tűnik, jó tervezőket próbál beszervezni. Meg is vagyok szeppenve rendesen közöttük. Állandóra kaptam helyet, és egyelőre exclusive jelleggel, ami azt jelenti, hogy csak oda tervezek. Biztos rengeteget fogok tanulni, mert tényleg tehetséges lányok dolgoznak ott már most is.


Szóval ma hivatalosan megnyitom mennyei boltocskám kapuit, ahova szeretettel várok mindenkit. Igyekszem szépeket, jókat készíteni. Tervezői névként a yellow butterfly-t választottam, mert beleszerettem a suliban készített logótervembe. Sárga is, pillangó is -- minden benne van, amit szeretek. (Egyelőre még csak egy készlet árválkodik a polcon, de igyekszem mielőbb feltölteni a polcot.)


Az első készletem miről másról szólhatna, mint az itteni karácsonyi hangulatról. Izgatottan mutatom be az első hivatalos készletemet, mely a Christmas at the North Pole nevet viseli. Remélem, azért ez nem annyira karácsonyi! (És még akkor is tetszik, ha a szívetekre teszitek a kezeteket. :D) Talán elsőre fura ez a szürke-piros színkombó, de számomra már annyira megszokott. Nem hinném, hogy kizárólag Finnországra korlátozódna ez a visszafogott, már-már puritán stílus. Gyanítom, egész Skandináviában megtalálható, ahogy a kis tonttuk (kis manók) is. Nem tudtam kihagyni őket, mert itt annyira hozzátartoznak a karácsonyhoz :)Íme, ez lenne "ő", az első :)

Kapható a 7th Heaven boltjában

ma és holnap mindössze 2.80$-ért


***
Nézzétek, milyen szépséges oldalakat készítettek "nekem" a lányok!

Sabee
Franci

Didó

meg én


Aki pedig idáig végigolvasta, illetve nézte, az megérdemli a jutalmat. :)

3 kupon vár az első három leggyorsabb emberkére: NorthPole3free

Aztán megmutatni ám az oldalakat! ;)

***************************************

A 100. olvasóm is megkapja ezt a kis készletet, illetve szeretnék még egyet kisorsolni a többi 99 között is :)

Ennyi voltam mára!

26 megjegyzés:

Secima írta...

Gratulálok! Valamit sejtettem. Sajnos a kuponról lemaradtam. :(
Sok sikert és sok-sok csodás készletet kívánok!

Ancsa írta...

Gyönyörű a készlet és az oldalak is. Gratulálok!

Kovaxka írta...

Hát ez csúcs hír, én is számítottam ám már erre! Gratulálok szívemből! A manókát külön imádom!

LaceE írta...

Gratulálok. Sok sikert a tervezősdihez :)
Nagyon szép az első "hivatalos" készleted :)

Lilianyja/Elinnori írta...

Én is gratulálok! A készlet pedig szuper ezzel a színkombóval.

Kata írta...

Gratulálok :) Ez a készlet pedig fantasztikus jó, nekem pont az tetszik benne, hogy eltér a szokványostól! :)

Tinci írta...

Gratulálok! Nekem Brydka már régebben elárulta, így már vártam az első készleted! Nagyon klassz lett, csak így tovabb!

Toni írta...

Látva az előző készleteidet olyan nagy meglepetés nem ért! :) Most legalább nemzetközileg lesz tudva, hogy mennyire szuper vagy! Gratula és sok sikert a desingerkedésre!

Franci írta...

Én is gratulálok, még egyszer és ezúton is :D Sok sikert kívánok janka!!!

Mörjike írta...

Szívből gratulálok Janka! Valahogy én sem lepődtem meg. :) Örülök, hogy vééégre porondra léptél! Nagyon sok sikert és örömteli alkotást kívánok neked!!! :)

evadraga írta...

Gratulálok Janka! Olyan cukik az elemei az első hivatalosodnak :D Sok sikert!
A muti oldalak csodálatosak lettek!

Kriszta anyu írta...

Gratulálok. Ez igazán nagy dolog. Én egyszerűen imádom ezt a szürke-piros kombinációt. Rögtön bele is szerelmesedtem a készletedbe.

Merika írta...

Nagy gratula Janka! Sajnálom hogy nem előbb jártam itt, de talán a sorsolás......? Nagyon szeretem újabban az északi stílust(tudom most csodálkozik mindenki) de a fehér lett a mániám, és a természetes dolgok! Ezért tetszik most a készleted is nagyon!A lányok is szépeket alkottak!

Timo írta...

óóóóóóóóóóóó, gratulálok teljes szívből!!!soksoksok sikert kívánok és legalább ennyi sok csodás készletet készíts nekünk!!!!!

Timo írta...

óóóóóóóóóóóó, gratulálok teljes szívből!!!soksoksok sikert kívánok és legalább ennyi sok csodás készletet készíts nekünk!!!!!

Krisz írta...

Gratulálok én is! Remek az első készlet! Várjuk a többit is! :)

Rika írta...

Gratulálok Janka! Sok sikert a designerséghez :-) A készlet nagyon különleges, tetszik a hangulata.

Vera írta...

Óóóóó! Gratulálok Drága csajszi!! Hajrá!! Írtó édes ez a készlet azzal a törpe szerű izével! Cukiii! :)))

Osli írta...

Hatalmas gratula tőlem is. Szépességes az első :)

Kriszta (hozak) írta...

Jaj de jóóóóóó! Gratulálok és sok sikert kívánok az útra amin elindultál!

Budaházi Brigitta írta...

Drága Jankám! Szívből gratulálok!!!!! Csodálatos elismerés! További sikereket kívánok nagyon sok szeretettel!

szrjudit írta...

Gratulálok Janka, én is számítottam rá, hogy előbb utóbb találkozhatunk valahol a készleteiddel, szuper helyre kerültél, sok-sok sikert kívánok neked!!!

Izzie írta...

Gratulálok Janka!Sok sikert kívánok!Szép a készleted.

Ágicza írta...

Gratulálok én is:)))) Nagyon tehetséges vagy szerintem :) az első hivatalos készleted pedig egyszerűen csodás! :) Sok sikert és energiát kívánok Neked is:)

millu írta...

Bocsika,még csak most jutottam el,hogy gratuláljak Neked,fantasztikus a készleted,gyönyörű oldalak születtek belőle.Sok sikert a továbbiakhoz és még több szebbnél-szebb készletet!

Kolibri írta...

Hatalmas Gratula!!!! Sok-sok sikert!!! HAJRÁ! HAJRÁ!!!!! Szuper vagy!!! :)