2011. február 20., vasárnap

Egy díj és más játékok

Lassan beérem magam a szünetben. Na, nem reménykedem, hogy mindenre sor kerül :)
Azzal kezdeném, hogy Sabee barátnőmtől kaptam egy nagyon kedves díjat, azért mert inspirálom. Meghatott, hogy én is tudom őt, nemcsak fordítva.

  • Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
  • Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
  • Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
  • Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
Tehetséges (kezdő) blogolók:
Bujdosó Réka
Csilla (Lululu)
Sapimanó


A játékok közül az első Réka blog candyje lenne. Duplázom az esélyeimet :) Hátha még nem láttátok, mert nem jártatok nála. Akkor most nosza! Nem csak emiatt éri meg belesni hozzá időnként, azt megsúghatom.

Ha szeretnéd ezt a király kis csomagot, látogass el IDE!


A másik játék pedig Gizusnál zajlik, és nem scrapbookos. A "lányzó" nagyon tehetséges szappankészítő. Mörjike blogolt róla, rögtön mentem is lecsekkolni, és mondanom sem kell, teljesen belezúgtam. Eleve híve vagyok mindennemű természetes készítménynek. Hihetetlen és felháborító, hogy a kozmetikai termékek mennyi felesleges és egészségre ártalmas anyagot tartalmaznak. (Tudtátok például, hogy a tusfürdők tartalmaznak egy olyan anyagot, ami direkt szárítja a bőrt, hogy aztán megvegyétek rá a testápolót??? Érdekes módon, mióta sima, természetes szappannal fürdök, nincs szükségem testápolóra. A reklámok ellenére nem szárítja ki a bőröm!)

Szóval Gizus ilyen természetes olajokból, fűszerekből készíti meseszép és ínycsiklandó szappanjait. Ha nem nyerek, akkor is fogok rendelni nála, mert tisztára belezúgtam. (Az még inkább tetszik, hogy nem parfümmel illatosítja-színezi a szappanokat, hanem fűszerekkel. Utálom a parfümöket és mindenféle erős illatot, így ez nekem tökéletes lesz.)

Ez az egyik kedvencem tőle:
csipkebogyószappan sárgabarackmag-olajjal

Ha van egy kis időtök, ugorjatok be hozzá, és nézzétek meg, mi mindent készít!!!



Szép vasárnapot!

4 megjegyzés:

Sapimanó írta...

Köszönöm szépen a díjat :) :ölelke:

Lululu írta...

Én is köszönöm szépen. Örülök, hogy rám (is) gondoltál. :)

Bíró Ágnes írta...

Gratulálok a díjhoz Janka! :)
Képzeld én ugye Gizusnál vettem már 3 szappant is, de unokatesómnak vettem most ajándékba. Ma adtam át neki és totál odáig volt érte ééés végre kibonthattam és nem csak celofánon keresztül szaglászhattam. Naggyon jó illatuk van!!!:)
Ja igen, én bontottam ki uncsim ajándékát..köhöm. :DDD

Szóval tényleg nagyon tetszik a szappanja Gizusnak, fogok magamnak is venni!

Réka írta...

Nagyon köszönöm a díjat!!! Igazán kedves tőled, Janka! (Azt hittem, hogy már hagytam itt megjegyzést, de ezek szerint csak akartam.) Igazán szórakoztató volt olvasni a Tildás könyvekre költött tankönyvtámogatást. :D :D :D Én is kiadtam ajándékötletként, de sajnos nem kaptam meg egyiket sem. :(