2011. március 30., szerda

Zöld táncos (Update)

Az új készletem apropóján kérdeztem tőletek a legkedvesebb műalkotásotokat. Köszönöm a sok választ, igazán élveztem végigolvasni, kinek mi tetszik igazán. Jópárról nem hallottam, és megköszönöm, hogy tágítottátok a látóköröm velük. Mindenkinek javaslom, hogy a többiek által linkelt oldalakat látogassa meg, mert egytől egyig csodás alkotásokban gyönyörködhet.

És hogy miért kérdeztem pont ezt? Azért, mert az új készletemhez én is egy műalkotást választottam kiindulási pontként. Edgar Degas egyik mesés festményéről van szó, a The Green Dancerről. Ha a témájában nem is (ahhoz azért nem volt bátorságom), de színvilágában teljesen ez a kép inspirált. Egy kicsit talán fura színkombó, de nekem most nagyon bejönnek ezek a színek külön is és együtt is.


Fantasztikus inspirációs alkotások



A készlet kapható a 7th Heaven boltjában
most 20% kedvezménnyel



A sorsolással délután jövök :)

****************************************************************************
UPDATE

Még egyszer köszönöm, hogy ennyien játszottatok velem. Tényleg érdekes volt olvasni, kinek mi a kedvence. Secima, nekem is Van Gogh Napraforgói az abszolút kedvenceim <3


Légyszi, írj a janka8 kukac gmail-re, hogy küldhessem a kódot.

14 megjegyzés:

DAnett írta...

Csodszép kép insirált Janka, nekem is nagy kedvencem.. A készleted és az abból készült oldalak egytől-egyig lenyűgözőek. Gratula!!

Budaházi Brigitta írta...

Nagyon jó volt olvasni, honnan hát ez a szép színkombináció, aminek én nagyon megörültem. Köszönöm, hogy részt vehettem a készleted bemutatásában.

Annamari írta...

Nagyon szép a festmény, ami inspirált Téged!
Az elkészült oldalak is nagyon tetszenek! :) Tuti ez a lazacos-türkizes színkombó! Gratula! :)
Szép napot!
Annamari (Merienn)

Florci írta...

láttad, hogy rainbow Katánál szó szerint ezek a színek vannak??? a festmény szinte ugyanez, csak egy virágcsokor látható rajta. nahááát!!
Gólya, má megin???? :D

Merika írta...

Annyira sajnálom hogy ebből a kérdésedből kimaradtam!!!! De végül ami született csodás, és a Degas festmény egyik nagy kedvencem!!! Ez a színkombináció nagyon bejön!!! Gratula!

millu írta...

Gyönyörűséges ez a készlet,annyira akartam írni,de elkalandoztam és elfelejtettem,rettenetes bánom.Gratulálok a nyertesnek ehhez a csodához.Fantasztikus színek.

Lili'sMother írta...

Gratulálok Janka, csodaszép valóban a készlet!

Gólya írta...

Nahát, álmomban sem gondoltam volna, köszi Fortunának, hogy itt is engem választott, istenien üdítő a készlet! Janka, írtam!
Nagyon köszönöm!!!!

kreatívhit írta...

Nagyon szép készlet és a színei is tetszenek.

Secima írta...

Janka, nagyon szép lett a készleted. Gratulálok!
Egyébként Van Gogh egyik napraforgós képe a hálószobánk falát díszíti. Ugyan nem eredeti, de azért jól mutat. :)

Krisz írta...

Gyönyörű a ksézlet és gratula a nyertesnek! :)

Toni írta...

Én is lemaradtam a kérdésről, mer' nem figyelek rendesen, ha meg figyelek, nem rögzítek! Gyönyörűek a színeid, formáid, játékos, klasszis készletet varázsoltál!

Kata írta...

ÓÓÓ! Lemaradtam...Mert ez a készlet csodálatosan szép! A színei különösen tetszenek! Nem pontosan ugyanaz mint az enyém, ezek kicsit lágyabb színek, de gyönyörű! És az oldalak is!

Réka írta...

Már rég jártam nálad, de óóó atyavilág megint milyen gyönyörű készlet. Az inspiráció is tökéletes. CSÚCS vagy, csajszi!!!