2011. május 6., péntek

Elkezdődik a buli!!!

Mindenkinek nagyon boldog Scrapbook Napot! (majdnem)

Megint eltelt egy év, megint ünnepelhetjük a scrapbookingot magát. Azt hiszem, joggal gondoljuk úgy sokan, hogy ez a fantasztikus "hobbi" (már ha lehet ilyen szerény kifejezéssel illetni) méltó az ünneplésre. Annyival több ez, mint akármely más szabadidős tevékenység! Aki elkezdi, szinte kivétel nélkül a rabjává válik. Egyszerűen nem lehet tőle szabadulni, mert a részeddé válik. Egy idő után azt veszed észre, hogy mindent scrapbookos szemmel nézel. Nemcsak a fényképeket kezded a következő oldalad fényében alakítani, hanem magát az eseményeket is :D Azt hiszem, ha eddig a fázisig eljutottál, nyugodtan mondhatod magad függőnek.

Ugyanakkor a scrapbook nem pusztán önkifejezés, művészet; nem pusztán az emlékek dokumentálásra szolgáló, díszes fényképalbum; működhet terápiaként is. Vele megfogalmazhatod a legmélyebb érzéseidet, vágyaidat, segítségével feldolgozhatod a nehezen megélt eseményeket, emlékeket. Segít, ha hagyod.

Ünnepeljük tehát ezt a hobbit, vagy inkább mondjuk életmódnak, játékokkal, kihívásokkal és sok-sok freebie-vel. Gyertek, nézzetek be hozzánk is, mert garantáltan érdemes lesz!!! Új csapattagjainkat, Ágit, Andit és Brigit jól behajítottuk a mély vízbe :D Eddig nagyon hősiesen helytálltak, és lelkesedésükkel minket is felráznak kicsit. Köszönet érte :)

Gyere, és lásd meg, milyen a világ
scrapbookos szemmel!!!

Természetesen, nem marad el az ingyenesen letölthető készlet sem, amelyhez mindannyian hozzáadtunk valamit. Szívünk-lelkünk benne van, reméljük, tetszeni fog.


Holnap találkozunk!

0 megjegyzés: