2011. július 1., péntek

Album, okostelefon és freebie

Úgy gondoltam, ha már megcsináltuk Ágival azt a jó kis készletet, készítek belőle egy fotókönyvet -- mégiscsak legyen mit elraknom emlékbe :) Aztán átfutott az agyamon, hogy akár QP-ket is készíthetnék belőle, ne csak nekem legyen jó :) Elég minimál lett, de ezt talán megszoktátok a fotókönyveimnél. Nem tudom, valahogy nem szeretem túldíszíteni őket, hadd érvényesüljenek inkább a fotók. Azért valamennyire követtem az egy sb oldal, egy fotó sémát, bár itt a fényképes oldalt azért picit megdíszítettem. A saját fotókönyvem még nem készült el, de azt hiszem, hogy a mostani nyári fotókat fogom beletenni. Igyekszem célirányosan fényképezni majd, minél több csoportképet, meg olyat, ahol én is rajta vagyok a képeken :D


Hoztam nektek egy meglepit is! Szintén magamnak készítettem a készletből, de úgy gondoltam, végülis megosztom veletek is :) A telómra csináltam két háttérképet: az egyik a képernyőzár háttérképe, a másik a "rendes", ami az ikonok alatt található. Az én telómra ez utóbbit rá lehet úgy is tenni, hogy folyamatosan "csúszik" a menü alatt. (Bocs, ha nem érthető, de akinek ilyesmi megoldható a telóján, úgyis érti.) Ezért is duplaszéles a "home screen wallpaper".


A háttérkép 480 x 800 px telefonokra készült elvileg, de igazából megvágható bármelyik telóval, ami tud olyat. (Az iPhone-os háttérképet is fel tudtam rakni erre, csak méretre kellett vágnom a telefonnal.)

Az alábbi telefonokra biztosan jó a háttérkép (a teljesség igénye nélkül):

HTC Desire, Desire HD, ThunderBolt, Incredible S, Desire S
Samsung Captivate, Omnia 7, Google Nexus, Galaxy S, Galaxy S2
LG Wave S8500, T-Mobile MyTouch, Quantum, Optimus 2x, Thrill 4G, Revolution

Remélem, használható! Az enyémen jól mutat ;)

Jó hétvégét nektek!

4 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

Eléggé jól néznek ki ezek a cuccok! :o)

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 8 post on Jul. 01, 2011. Thanks again.

Névtelen írta...

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave today [02 Jul 01:00am GMT]. Thanks, Maria

Szilabi írta...

Egy kis meglepetés: http://andikezimunkai.blogspot.com/2011/07/egy-kedves-meglepetes.html ;)