2011. október 9., vasárnap

Blog candy - A NYERTES...

Sziasztok!

Bocs, amiért tegnap nem tudtam hozni a nyertest, de beszorultam a konyhába. A nap végére már sikítani tudtam volna, mert természetesen semmi nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Nekiálltam egy almás pitének, ami a múltkor frankón sikerült. Akkor fél adagot csináltam csak, és szerintem lapos lett (mert nagy volt hozzá a tepsi). Erre most, hogy megcsinálom az egész adagot, kicsinek bizonyult a sütőedény. Ergo 3x toltam vissza a rohadt sütőbe (miután minden alkalommal kihűtöttem), mert még mindig nem sült át rendesen (pedig a tűpróbán átment). Aztán a tortám, ami eddig mindig pikk-pakk megvolt, most valahogy szintén keresztülhúzta a számításaimat. Nem lett rossz, csak pl. sütni kellett még egy lapot. Szóval ilyen kis bosszantó dolgok jöttek közbe, én meg nap végére teljesen tropa voltam. Ákos azt mondta szombat délelőtt, hogy a szülinappal a 32-es, "housewife" szintre léptem. Na, én inkább visszalépnék. Különben is, az (ox) 20-as szint (ez az életkorom hexadecimális számrendszerben) még nagyon nem a háziasszony szint.

De most itt vagyok! Köszönöm, hogy velem játszottatok. Köszönöm a sok választ. Jó volt megtudni, mit szeretnétek szülinapotokra. Még ha teljesíteni nem is tudom, de azért bízom benne, teljesülnek az álmaitok. Kérdeztétek, én minek örülnék. Nos, én olyasfajta lány vagyok, akivel könnyű dolga van a körülötte lévőknek, legalábbis ebből a szempontból. A kívánságlistám általában hosszú, telve filléres és drága ajándékokkal egyaránt. :D Nem azért, mert annyira követelődző lennék, csak minden esetre felkészülök. Ha valakitől szeretnék valamit, azt megmondom. A karácsonyi listát most már kiadom pl. mindenkinek egyénre szabottan, hogy tudjon választani kedve, pénztárcája szerint. :) Mondjuk úgy, hogy nem szeretem az olyan meglepiket, amik nem tetszenek, tehát inkább megelőzöm a nemszeretem ajándékokat.

Az én kívánságlistám elején most egy feng shui tanfolyam állt. Már nagyon szerettem volna tanulni, de elég nehéz ezt innen. Viszont most találtam egy klassz kis tanfolyamot, amit távoktatásban is lehet végezni. Megkapom az anyagot pdf-ben, és visszaküldöm a leckéket. Fórumon meg megbeszéljük a dolgokat. El is kezdtem az alapfokot. Egyelőre a történetét magolom :) Meg kaptam meglepiajándéknak egy cukifalat pandamacit. Szeretjük a macikat, de nagy gondossággal válogatjuk meg, ki csatlakozik a családunkhoz, mivel nem szeretnénk, ha egy idő után tele lenne velük a ház. Illetve kaptam egy dobozzal a kedvenc bonbonomból: a Fazer Geishából. Nem tudom, ezt lehet-e kapni otthon, de ha igen, kóstoljátok meg!

A hosszú bevezető után pedig jöjjön végre a nyertes neve! Felírtam mindenkit a sorba. Végül 45 név került fel, ugyanis a kommentért (K), a FB-on való megosztásért (FB), a blogon posztolásért (poszt) és a kép oldalsávba való kitételéért (OS) is járt egy-egy esély. Mindent leellenőriztem, kivéve egy-két FB-os megosztás, ugyanis ha az illetőt nem találtam meg (talán nem ismerem, nem ismerősöm, nem ez a nickneve máshol), akkor szimplán elhittem neki, hogy megosztotta.

Gratulálok Verus! Akkor itt kívánok neked is BOLDOG SZÜLINAPOT! Mennyire jó már, hogy te nyerted meg! Örülök! (Verusnak pénteken volt a szülinapja.)
Légyszi, írj egy emailt a janka8 kukac gmail pont com címre a postacímeddel, hogy küldhessem a csomagot.

Ma még hátravan a tortám marcipánborítása, illetve díszítése. Ráadásul olyan dekot néztem ki a pinteresten, hogy csak na! Ha jól sikerült, megmutatom :D

Szép vasárnapot!

8 megjegyzés:

Réka írta...

Gratulálok Verus! Léccccci Janka, akkor is mutasd meg ha nem lett annyira szenzációs. Ilyen felvezető után szeretnénk látni azt a tortát. :D

Verus írta...

Jaj,de örülük neki!!!:)Köszönöm szépen!Nagyon boldog szülinapot kívánok neked is!

Era85 írta...

Gratulálok Verus! Boldog szülinapot neked is!

Mutasd meg a sütid! Nem baj, ha rossz is! A fő, hogy te sütötted! Nekem a hamburger zsömlém lett lapos. Tök szépen megkelt, erre én lekentem tojással. Amint hozzáértem, leengedett mint egy lufi. De azért finom volt! :)

Budaházi Brigitta írta...

Gratulálok Verusnak! Hű, de jó neki!!! A tortát én is szeretném látni. :)

Merika írta...

Gratulálok Verus, (most elég sárga vagyok)! Lássuk a tortát!!!! Még egyszer boldog szülinapot!!!!

Timi írta...

Gratulálok Verusnak!

Gybogi írta...

gratula Verus, ez egy tökéletes szülinapi ajándék! :)

Gabi írta...

Én is gratulálok Verusnak, utólag is mindkettőtöknek még egyszer boldog szülinapot ! És lássuk a tortát !