2012. február 15., szerda

Say O!

Talán már elcsíptétek Didó blogján, hogy valami nagy változás jött az életébe. Nem is tudom, mikor kezdett az After5-on, de azon szerencsések közé tartozom, akik elsőként csatlakozhattak hozzá, és kísérhették végig ezen az úton. Sok idő telt el, sokat változott-fejlődött Ő is azóta. Itt volt az ideje a váltásnak. Mától áttette székhelyét az Oscrapsre, aminek személy szerint nagyon örülök. Nekem személyes kedvencem a bolt a kezdetek óta, sokat vásárolok ott, szóval a legjobb helyre került. :) Remélem, sok klassz kollabbal örvendeztet meg minket :)

Kezdetnek egy tavaszias készlettel jelentkezik, melynek címe: A little birdie told me. Nos, a kismadaras készlet narancsos, barnás színekben pompázik, és igazából egy hatalmas pakk. A szokásos elemeken és papírokon kívül van benne egy notion set (kész kompozíciók; abszolút kedvenc), egy keretcsomag, egy sabloncsomag, és még nyomtatható kommentárkártyák is találhatók benne.

Nekem a címről a családunk legújabb jövevénye jutott eszembe. Csenguc keresztlányomnak megszületett második kisöccse, Nimród. Szörnyűséges, hogy egyik gyereket sem láttam/látom újszülőttként, csak hónapokkal később. :( Olyan édesek hárman, nem?


A készlet most 43% kedvezménnyel vásárolható meg az Oscraps boltjában.


Láttátok? Ha feliratkoztok Didó új hírlevelére
itt, egy freebie-vel is gazdagabbak lehettek.

2 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Annyira tetszik az oldalad, Janka!!!!!

kreatívhit írta...

Tetszenek az ilyen kifejező harmonikus oldalak.Pompás lett.