2012. március 31., szombat

Látni a világot

Rövidke egy hét után hazaértünk a nyaralásból - barnán és feltöltekezve. A hétvégén már akartam scrapbookozni, de egyelőre nem jön össze. Távollétünkben szétkapták a fürdőnket, mert az alattunk lakó leázott. Mindez az indulás napján derült ki: becsöngetett a gondnok éppen, mikor akartunk indulni. Mikor máskor? Sajna nem lett kész a fürdőnk, mire megjöttünk, úgyhogy még 3 napig a lenti szauna fürdőjét kellett használni. Tiszta kollégium-fílingem volt! :D De most már rend van - nagyjából.

A képeinket is végig kéne nézni - egyelőre csak átfutottam őket. Kéne írni valami rövidke beszámolót az útról, hátha kiváncsiak vagytok az élményeimre. Talán majd holnap összekapom magam! Tegnap végre beszéltem Anyukámmal és Zalánnal is. A beszélgetés közben Zalán mondott egy annyira aranyosat! Azóta is újra és újra felidéztem a szavait. Muszáj volt egy oldalt készítenem belőle. Hihetetlen, hogy ezt 4,5 évesen mondta!


Szép hétvégét!


1 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Klasz hogy sikerült feltöltődnötök.Ez manapság nem természetes még nyaraláskor sem.Az oldal ismételten kedves és ízléses.
Számotokra is további szép hétvégét.