2012. május 7., hétfő

Kapcsolat, barátnők és egy villámgyors hajó

Hogy jön ez mind össze? Nos, sehogy, ha csak a szavakat nézzük. Viszont ha úgy nézzük, hogy ezek a szavak a Scrapbook Napok keretében készített oldalaim címéből származnak, akkor már pindurival több értelmet feltételezhetünk.

Annamari szombaton speed scrapre hívott bennünket. Mindig izgalmas számomra ez, hiszen csigatempóban rakok össze egy oldalt. Az ilyen kihívások viszont tuningolnak, és igyekszem a lehető legjobban teljesíteni. Az utolsó pillanatban sikerült feltöltenem az oldalam, amivel nagyjából elégedett vagyok. Mondjuk úgy, felvállalhatónak érzem. Azért tudnék rajta javítani :-D


Gigi egy jó kis vázlatot állított össze, amire én már tegnap elkészítettem az oldalam. Az alapot alkotó négyszögek helyére én hexagonokat tettem, lévén nagyon trendi az mostanság. A háttérpapír iszonyúan megtetszett (JuKneipp), annak ellenére, hogy ennyire színeset azért nem szoktam alkotni. Ezért is lettek a hexagonok semleges színűek. A legrégibb barátnőimet foglaltam oldalba, akiket nagyon hiányolok. Közel sem ideális, harmonikus a kapcsolatunk, de nagyon szeretem őket és viszont. Lassan 30 éve ismerem őket!!! Sok idő, mi? 


A harmadik oldalam pedig még friss és ropogós, Eszter dalos kihívására, ahol egy dalszöveget kell oldalba foglalni. Napok óta keresem a megfelelő dalt, de minden elképzelés nélkül arra nézvést, miről is akarok alkotni. Aztán ma reggel megtaláltam! Richard Marx & Donna Lewis - At The Beginning, az Anasztázia c. rajzfilm betétdala. Szerettem volna, ha ez szól a templomi esküvőnk idején, de a technika ördöge kifogott rajtunk, így elmaradt. 


Gyertek ti is játszani velünk, mert szombatig még sok idő van! Didó Kép egymásnak c. játékára ma még lehet jelentkezni :)


3 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Csodaszép oldalak ismét, Janka!!!! És mi az, hogy felvállalható...?! Szerintem szenzációs lett az az oldalad (is), gyakrabban kéne speed-scrappelned, ha ezt hozza ki belőled... :D

kreatívhit írta...

Nagyjából én is elégedett vagyok és felvállalhatónak érzem a dolgokat így első látásra. :DD

Annamari írta...

Felvállalható??? Na, ne csináld már! :) Maradjunk annyiban, h fantasztikus lett! A másik két oldalad is nagyon tetszik.