2012. július 4., szerda

Nyári rendhagyó

Előzetes ígéretemmel ellentétben, mégis gép elé ültem. Muszáj valamit megosztanom veletek! A férjem mutatta egy-két napja a videókat, és annyira megtetszettek, sőt, annyira hasznosnak tartom őket, hogy kiposztolom.

Egy PS-gururól lenne szó, akit Alexander Koshelkovnak hívnak. A srác elképesztő dolgokat művel!!! Ha megnézitek egy-két videóját, könnyedén beláthatjátok. Bár közvetlenül nem kapcsolódik a scrapbookozáshoz, de azt gondolom, hogy bármelyik scrapbookosnak előnyére válik, ha lassítva megnéz egy ilyen videót. A fantasy világáért rajongóknak pedig különösen ajánlom!!! Érdemes lementeni, és lassítva, kockáról kockára haladva nézni, kielemezni, mit hogyan mivel csinál, mert trükköket, technikákat leshetünk el. Próbáljatok rájönni, kedves fantasy műfajban tevékenykedő scrapbookosok, mitől lesznek valószerűek a különböző stílusú, fényhatású, egymásra pakolt elemek; mitől áll össze egyetlen, hihető, kerek egésszé a kép; hogy készíti az árnyékokat, milyen textúrákat használ, stb.

London UnderwaterJó szöszölést!

4 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

A mindenit, Janka, ez szenzációs, köszi, hogy megosztottad velünk! :)

evadraga írta...

Félelmetes! Ráfigyelek erre a pasira, köszi Janka! :))

Budaházi Brigitta írta...

Ezt élvezetes volt végignézni, valóban. Magán a profi látásmódon és az alkalmazott technikákon kívül, nagyon tetszik a videó sebessége, és a kiválasztott zenék (felfedeztem benne egy részt a Lost zenéjéből) is. Szuper (és indokolt) bejegyzés, köszi, Janka.

DAnett írta...

Elált a szavam is....Köszi az éményt Janka! :)