2012. november 18., vasárnap

Végre egy kész projekt!

Igen, sikerült befejeznem... valamit! :-D Mostanság már ennek is örülni kell, főleg, ha scrapbookról van szó. Didó FANTASZTIKUS "Kedvenc pillanatok" tanfolyamán vettem részt az elmúlt pár hétben. Elmondani nem tudom, milyen jól esett az alkotás, ráadásul ezekkel a termékekkel, ilyen módon. Ugyan az elején letettem a nagyesküt, hogy betű szerint betartom a Didó által mondottakat, végül nem sikerült mindenhol. Helyenként renitenskedtem, de szerintem ennyi még bőven belefér. Ugye, Didó? :-D

A tanfolyamon egy 18 oldalas minialbumot készítettünk 15x15 cm-es méretben az ILS Summer Dreamer kollekciójának felhasználásával. Elsőre látva nem voltam odáig ezért a készletért, de a végére teljesen beleszerettem mind a színekbe, mind a stílusába. Didó pedig hozzáadta a maga varázslatát, így egy nagyon különleges album született meg: kicsit vagány, kicsit lányos-csillogós. Személy szerint rengeteget tanultam a tanfolyam alatt. Először is soha nem gondoltam volna, hogy a minicsipke ennyire mutatós. Persze, elméletben mindig tetszett, de sosem próbáltam ki. Aztán meg ott van a csillámozás! Ugyan az egész lakásban fellelni még most is csillámdarabkákat, de megérte, mert jó móka. Az eredmény pedig most nagy szerelmem :-)

Megmutatom a kedvenc oldalaimat az albumból. Amúgy az Ákossal közös (közelmúltbeli) emlékeinket foglaltam albumba, mert rólunk még nem is készítettem ilyet.

 Természetesen az esküvőnk - kicsit más elrendezésben

A tavaly előtti fotózás Ickával fantasztikus képeket hozott -
minimális, "jankás" átformálással


Ez a tasakos elrendezés egy az egyben átvétel Marlene-től -
muszáj volt megcsinálnom

Lehet, hogy hozok róla én is egy videót, mint Veka, mert úgy tényleg látszik rendesen. A képek nem igazán adják vissza az élményt :-)

Most, hogy kész vagyok az albummal - még most is hihetetlen, hogy befejeztem egy projektet -, jöhet a következő! Melegében jelentkeztem Didó másik, nemsokára induló tanfolyamára is, ahol meseszép karácsonyi albumot fogunk készíteni. Szerintem klassz lesz néha leülni a készülődés alatt, és gyorsban alkotni egyet. A méret miatt biztos gyorsan fog menni, ráadásul olyan csodás anyagokat válogatott össze már megint ez a csaj!!! Hát nem meseszép?Szép vasárnapot!

3 megjegyzés:

Vera írta...

Annyira gyönyörű, imádom! Tiszta és vidám mosolygós meg kacagós képekkel és azt annyira szeretem! Jó lenne élőben átlapozni!!

evadraga írta...

Írj gyakrabban a blogodba, szeretem a munkáidat, szeretem nyomon követni a veled történéseket. :) ÓÉs, nagyon kíváncsi vagyok a Karácsonyi albumodra is majd! :))
Azt kívánom, hogy legyen nagyon boldog az új éved Janka! :)

Noé írta...

Kérem a videóóóóót!!! ... a karácsonyiról is. Plíííz! Sikerült befejezned? :) Üdv: Noé ... Ja! És Didó-Janka mix is a kedvencem. :)Gyönyörű az album!