2014. július 11., péntek

Update és freebie

Lassan csak olyan bejegyzéscímeket írhatnék, hogy "újra itt". Némileg lehangoló, másrészt viszont az ok határozottan guilty pleasure-kategóriás, úgyhogy meg is bocsátok magamnak.

Kicsi Emmám már nem is olyan aprócska: jövő héten 7 hónapos lesz. Biztos sohasem fog megszűnni az a rajongás, amit érzek iránta, amitől őt látom a legszebbnek, legokosabbnak, legügyesebbnek a világon. Mivel ez valószínűleg rajtam kívül mást sokkal kevésbé hoz lázba, ezért csak pár dolgot mesélnék. Szépen növöget a maga kis komótos tempójában, ami a mostani méretközpontú szemléletmód miatt állandó küzdelmet eredményez magammal. Nyugtatgatom magam, miszerint a gyereknek semmi baja, eszik annyit, amennyi neki kell. Borzasztó ügyes és aktív, állandóan jár keze-lába. Pár napja elkapta a kúszás lényegét, úgyhogy teper mindenért, mint egy kis bozótharcos :) Leginkább a 3T hozza lázba: tablet, telefon és távirányító. Ha valamelyiket meglátja, minden akadályon keresztülvergődi magát. A sétálás sem megy egyszerűen, amióta így beindult, mert a kocsiban is bejárja a mózeskosár minden szegletét. Mostanság az alsó részen szeret időzni, ahol rágcsálhatja a szegélyt, közben pedig matathat a tolókaron. Menetközben is égnek áll vagy a feneke, vagy a lába, így elég vicces látványt nyújtunk. Dióhéjban: jól telik a nyár, élvezzük a meleget és a napsütést. :)


Mindeközben azért scrapbookozom: egy esküvői fotókönyvet készítek ajándékba. Nem egyszerű, meg én is túlbonyolítom - szokás szerint. :) Bár néha kényszeríteni kell magam, hogy csináljam, azért élvezem az alkotást. Emma Project Life albuma is elkészült. Igaz, nem bonyolítottam túl.


Arra gondoltam, hogy megint adok valamit, ha már egyszer olyan ritkán jelentkezem. Ezt a csomagot még Carina Gardner tanfolyamán csináltam. Voltak vele terveim, de nem jöttek össze, és már egy jó ideje itt lapít a gépemen. Készítettem belőle egy mini csomagot, hátha Ti használnátok.Ha alkottok vele, belinkelhetitek ide, hogy én is lássam :) 
Szép nyarat mindenkinek!

6 megjegyzés:

Kovaxka írta...

Tüneményes a kislányod!!! :) Tökéletesen fejlődik, nem kell a táblázatokkal, előírásokkal foglalkozni! Az alkotásaid is nagyon tetszenek, jó nyarat nektek!

Szabina Korsós írta...

De jó volt olvasni Rólatok! Emma egyszerűen tündéri! A két copfos kép a kedvencem :)) Hamarosan jelentkezem én is ;) puszi és ölelés Nektek!

Ányi írta...

Nagyon cuki a kiscsajszi! Ahogy Ildi írja, a méretekkel ne foglalkozz! Nálam is mindig a fiúk voltak a legkisebbek, de hát tápszer nálkül téynleg nehéz lett volna felvenni a versenyt. A lényeg, hogy szépen fejlődik, okosodik! A készletet pedig köszi!

Eszter(beszteri) írta...

A rajongás tényleg nem szűnik, szerencsére. :) Emma csodaszép, én is csak azt tudom mondani, hogy ne foglalkozz a táblázatokkal. Ha aktív, jókedvű és fejlődik, akkor minden rendben van. :) Jó volt olvasni rólatok! ♥ Köszi a készletet!

Kata írta...

Nagyon aranyos baba, tüneményesek a fotók is róla. :) A méretek kapcsán is csatlakozom az előttem szólókhoz. Tetszik a készlet, köszönet érte :)

Tiffany Johnstone írta...

This mini is SO adorable!! I hope to see more of your designs soon!