2009. május 6., szerda

Scrapbook Napok - 4-5. nap

Annyi a program és az alkotnivaló a scrapbook.hu-n, hogy még a posztolás is elmaradt. :P
Itt is köszönöm mindenkinek, hogy részt vettetek a játékomon. Nagyon szép oldalak születtek, nem is tudom, hogy fogok választani közülük. Emiatt is hajlok a sorsolásra. Még megvárjuk a szombati "késői befutókat", aztán vasárnap eredményt hirdetünk :)

Miközben a játékomon hosztoltam, még a kihívásoknak is próbáltam eleget tenni. Ezt a képet Tinci 1-2-3-4-5 kihívására készítettem, és jól meg is szenvedtem vele. A feladat nagyon nehéz volt számomra. Az oldalra a következő kötelező elemeknek kellett kerülniük a megadott mennyiségben: 1 wordart, 2 keret, 3 fotó, 4 masni v. szalag, 5 gomb v. virág. A virágokkal még jóban vagyok, de a masnik kifogtak rajtam :) Ráadásul nem is vagyok az, aki sok képet tesz egy oldalra. Íme:

CatherineDesigns - Weathered Frames, Bisou Bisou, Spring Retreat
LilyDesigns - Ocean (freebie)
NataliDesigns - Baby sampler (freebie)
VinniePearce - Thank you (háttérpapír)

Ancsika is feladta a leckét, mert hozzá template alapján kellet oldalt készíteni, ahová 5, azaz öt fotót kellett (volna) elhelyezni. Nekem ez a három is sok volt :D Gondolhatjátok, megszenvedtem eléggé. Ráadásul Ancsa nem is minimálban nyomja, szóval a sablont erősen átszabtam. Ilyen lett az én oldalam:

CatherineDesigns - Bisou Bisou, Spring Retreat, Weathered Frames
CamillasKitchen - Dandelion


Még bele kell húznom, mert Didó kihívását is meg szeretném csinálni, ráadásul egy hagyományosra is készülök ;)

0 megjegyzés: