2009. október 4., vasárnap

A NAGY találkozó

Állati fáradt vagyok már, itteni idő szerint reggel négykor keltem, és azóta már túl vagyok pár tömegközlekedésen. De fantasztikus volt a mai nap, nagyon köszönöm Nektek, Lányok! Linseyvel, Kovaxkával és Sabeeval találkoztunk, és annnnnnnyira jó volt. Majd részletesen is írok, de most tényleg nagyon elfáradtam. Köszönöm a sok szép mindent, amit kaptam tőletek :)

Az viszont már egy ideje motoszkál a fejemben, amit még régen a scrapbook.hu fórumán valamelyik 5kérdéses interjúban kérdeztek, miszerint szereztél-e már barátokat a neten. Én akkor azt válaszoltam, hogy nem, mert sosem voltak ezek hosszú távúak. Itt viszont, az az érzésem, hogy a személyes találkozás csak tovább erősíti ezeket a meglévő, kialakulóban levő barátságokat. :) Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy ilyen "mozgalomnak" is mondható körnek. Na, nem érzelgősködöm, mert még bőgés lesz a vége :P

UI: Köszönöm a jókívánságokat, igazán kedvesek vagytok! Csak csütörtökön lesz a szülinapom ;)

6 megjegyzés:

Ányi írta...

Ó, Janka, szomorúan vettem észre, hogy lekerültem a boglistádról. Na, nem baj, azért remélem, bekukkantasz hozzá egy kis játékra, ha van kedved és ha már kipihented magadat :-) Ide -->
http://scrapbookgimp.blogspot.com/2009/10/kitty-chen-liftek.html
A mai tali tök jó lehetett, gondoltam rátok! :-)

Unknown írta...

Én is ezt érzem, hogy a személyes találkozók csak mégjobban ráerősítenek ezekre kialakulóban lévő barátságokra :) Én azóta is csak vigyorgok, mint a vadalma :) Jól sikerült délután volt :))) és a kis mp3 lejátszód sem megy ki a fejemből :P majd megkérdezem Petit, hogy mit szól hozzá :)

Rucola Designs írta...

Hihi, én is szoktam elrontani eztazt. :) Janka, küldeném a képeket, de nem tudom az emiled, beírnád a privibe?

Linsey írta...

Jól éreztem magam én is! Nagyon jó volt végre látni titeket!Teljesen feltöltődtem!)

Vera írta...

Óóóóó akkor én leszek hozzá a legközelebb??? :D D Örülök, hogy így örültetek egymásnak, jó olvasni! További csodás napokat itthon! ;)

Kata írta...

Boldog születésnapot kívánok! :)