2009. október 18., vasárnap

Ollóval, papírral

Hogy is hagyhatott volna hidegen a hagyományos technika egy olyan kreatív csapat tagjaként, ahol a törzstagok mind a hagyományos scrapbookingot tartják a nagy szerelmüknek? Gigi, Betsie, Mollee, Timcsoca, Franci és még Kolibri-Noémi is, aki bár ugyanúgy most készítgeti első hagyományos oldalait, digi alkotásai szinte kivétel nélkül átültethetők hagyományosba. Ilyen táborban természetes, hogy előbb-utóbb mindenkire átragad a papír iránti szeretetük.

Már egy ideje gyűjtögetem a hozzávalókat, de egészen egy hónappal ezelőttig neki sem mertem fogni. Aztán az a finn scrapbook nap megadta a végső lökést, elkészült az első, hagyományos oldalam. Nekem nagyon tetszik :)
A fotósorozatot ps-ben készítettem el és félfényes (silk gloss) papírra nyomtattam (nekem ez jön be leginkább). A betűket kicsit megnyomdáztam, mert nagyon beleolvadtak a háttérbe.

PressPlate No. 9 template-je alapján készült
SB karton - fehér, mustársárga, sötétszürke
Rayher sb papír (indás)
UpiKit chipboard betűk
CreaMotion organza és filc virágok
Inkadinkado pecsétek
Memento tinta (fekete)

A szülinapi oldalamat már mutattam itt is :P A papírok tetszettek meg nagyon, úgyhogy ezekre építettem. A LO tulajdonképpen lift, mert Piabau Dora c. oldala alapján készült.

Graphic 45 papírok
CreaMotion filc és organza virágok, Reprint papírvirágok
Upikit chipboard betűk és számok
Zöld indás és organza szalag

Ez pedig a legújabb alkotás. Nagyon tetszik, már ha mondhatok ilyet. :P A fotósorozat már egy ideje megvan, és eredetileg egy kékes, vonatos oldalt terveztem neki. Aztán Betsietől kaptam ezt a téglás papírt, meg rendeltem a scrapbook.hu webáruházából egy téglaszínű kartont, amik nagyon jól összepasszoltak. Ebből indultam ki, és a többi már adta magát. Szerettem volna a falra írásos graffitiket, de egyszerűen nem tudtam megoldani. Nincsenek ilyen bélyegzőim, mással meg nagyon nem tudtam volna elképzelni. Így került rá egy-két felirat tussal.

Téglamintás karton + Bazzil karton (Burning Ember) + Ursus Inspiration Struktura Vintage 2
Angelique Prima virág
Rayher Vintage Brad miltonkapocs
UpiKit chipboard betűk és tagek
VersaColor (brown, black), Memento (cantaloupe, rich cocoa)

3 megjegyzés:

Ányi írta...

Nagyon szépek az oldalaid hagyományosban is! Szuper lehet Finno-ban, hogy egy csomó mindent meg tudsz venni! :-)

Rucola Designs írta...

Ó, nagyon tetszik az új, téglás oldalad is! Hogy lehet az, hogy nincs még pecséted? :)

Vera írta...

Hű, ezek közül kettőt már láttam, de a Friends című az újdonság és eszméletlen szép lett! A 100% boy már abszolút kedvenc volt eddig is! :) Nagyon megy ez neked akár digi akár papír!!!! Gratuu! :)