2009. október 16., péntek

Újra itt!

Megjöttem 10 napos kis vakációmról. Annyi minden történt!
Jó volt otthon, bár a szülinapom nagyon nem úgy telt, ahogy elterveztem. Utoljára akartam egy hatalmas bulit csapni. Azért utoljára, mert innentől kezdve már nincs mit ünnepelni :P Azt terveztem, hogy mulatunk egyet a veszprémi barátnőmmel, Dórival -- talán Pesten --, meg még egyet a kaposváriakkal, Katival és Bettivel. Nem akarom mondani, hogy egyik sem jött össze! Dóri barátnőm már hónapok óta egy komoly betegségből gyógyulgat (amikor ezt elterveztem, még a betegség sehol sem volt, illetve később nem gondoltuk, hogy az lesz belőle, ami :P Mostanra azért már jobban van!), a szombati kaposvári bulizás pedig azért maradt el, mert a férjemnél is beütött a krach. (Részleteznem nem szabad, de ő is "jól" van a helyzethez képest.) Úgyhogy az idegességtől nem nagyon láttam, a bulihoz már semmi kedvem nem volt. Dóri azt mondta, hogy talán a Jóisten (bár ő nem így fejezte ki magát, én ezt gondolom) arra figyelmeztet, hogy a korom nem számít, illetve nem ez számít, vannak fontosabb dolgok is. Próbálom elhinni! (Hozzátenném, hogy már a 17. szülinapomat is végigbömböltem emiatt, most mit mondjak erre?! Azok a hülye számok! Mindig is rosszban voltam velük!)

Ezt leszámítva, köszönöm Mindenkinek, aki gondolt rám. Sok szép mindent kaptam. :)
Gyönyörű képeslapokat, Sabeetól és Vekától sk-t (Veka köszönöm-képeslapját is ide számítom, mert olyan csudaszép), könyvet és ékszeres ládikákat (hogy legyen mibe pakolnom a rengeteg fülimet), pulcsikat és scrapbookos cuccokat... meg persze a fantasztikus mp3-lejátszót a férjemtől :) Anyukám sütött nekem finom tortát és kaptam egy pirított cukorból készült csigatortát is, amit Zalánom törhetett szét a húskloffolóval :D Nagyon élvezte!

Kovaxkától pedig kaptam egy ajándékutalványt a ScrapArtist boltjába, amit végre volt időm elkölteni. Nagyon köszönöm, Ildi!!! Ezeket butikoltam:




5 megjegyzés:

Osli írta...

Sajnálom, hogy elmaradtak a bulik, de próbálj csak a kellemes dolgokra visszaemlékezni :) Majd jövőre bulizol. Akkor sem leszel még öreg hozzá. Én már csak tudom :P

altalena írta...

Még jó, hogy nem matektanárnak mentél, ha ennyire nem vagy jóban a számokkal:D:D
Én elfogadom, hogy nem leszünk fiatalabbak... persze nem örülök neki:) Úgy sem tudsz ellene tenni semmit, csak elfogadni.. hidd el úgy könnyebb lesz!:)**

Unknown írta...

Szerintem is van igazság abban, amit a barátnőd mondott :) A férjednek jobbulást kívánok! Az Ilditől kapott utalványt pedig szuper dolgokra költötted :)

Rucola Designs írta...

Örülök, hogy jobbra fordulgatnak a dolgok, és tudtad magad kényeztetni is egy kicsit. Szuper cuccokat shoppingoltál! Én sem vagyok egy matekzseni, de kerek évben születtem és jövőre is az lesz, képzelheted! :( De inkább :)), mert kit érdekel ez?!

Vera írta...

Ohh, bulizni bármely korosztálynak lehet. Nálunk pl mikor én 17 voltam a szüleim többször jártak társaságba mint én!!!! Szóval no para! :D A betegeknek jobbulást, neked pedig jó regenerálódást, elég sűrű volt a "nyaralásod". :)