2009. november 18., szerda

10x10

Annyira kedvesek vagytok! Oslitól, Sabeetól, Tincitől, Merikától és Moanitól is kaptam egy díjat :) Köszönöm szépen!


A játék abból áll, hogy írj magadról 10 igaz dolgot, majd add tovább 10 embernek. :P Sokat gondolkodtam, milyen dolgokat írjak le magamról. Íme:

1. 14 éves korom óta vagyok szemüveges. 10 évig hordtam lencsét, de a szemem feladta, úgyhogy most már csak ritkán kísérletezem vele :D Szeretem a szemüveget egyébként, nagyon kevésszer zavar.

2. Minden reggel vajas-mézes, ill. vajas-lekváros kenyeret eszem. Szinte mindig. :P Ha nem, akkor is valami tömény cukrosra van szükségem, különben rosszul leszek :D

3. Nem vasalom az ágyneműt (mást sem nagyon, hehe), mert nem szeretem, ha vasalt szaga van, meg olyan kemény. Azért így sem olyan, mintha a kutya szájából tépték volna ki, mert mindent nagyon szépen kiterítek.

4. Imádom a fülbevalókat. Ez a kedvenc ékszerem. Mindig örülök, ha kapok. Hál' Istennek, bírja a fülem a bizsut, így aztán nagyon olcsón meg lehet úszni az ajándékaimat :D

5. Kedvenc színem most a lila. Van lila télikabátom, lila sálam, pulcsim, kardigánom, harisnyám... és remélem, pénteken lesz lila táskám is :D

6. Reggel 10 előtt, ill. felkelés után 2 óráig használhatatlan vagyok. Ennyi idő kell ahhoz, hogy rendesen felfogjak dolgokat, és a nevemen kívül rögtön válaszolni tudjak kérdésekre.

7. Nem iszom kávét. Egyszerűen utálom az ízét. Ha muszáj innom (nem szabad elaludnom), a hányingerrel küszködve tolom magamba.

8. Kedvenc fiúnevem a Trisztán, de sajna nem ez lesz majd a gyerekünk neve. Nagyon szép név, de sajnos elég korlátozottak a használati lehetőségei.

9. Imádom a sztracsatella fagyit. Általában a csokisfajta fagyikat kedvelem. (Ez tök jó, mert a férjem meg a gyümölcsöseket, így sosem veszünk össze :P)

10. Sorozatfüggő vagyok? Igen, kérdőjel, mert mi számít függőnek. 4-5 sorozat van, amit minden idényben nézek. Amúgy is imádom a filmeket, rengeteget nézünk (a férjem is :D).


Szeretném továbbadni ezt a díjat a következőknek:
1. Gigi
2. Betsie
3. Kolibri
4. Franci
5. Kovaxka
6. Linsey
7. Izzie
8. Rainbow
9. Timcsoca
10. Dagó

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Jó volt olvasni a 10es listádat :)

Rucola Designs írta...

Ó, kösziii! :) Nagyon jó kis lista! :) Én is használhatatlan vagyok reggel, pedig még kévét is iszom! :)

Ányi írta...

Nagyon élvezetes volt elolvasni a listát. Ezt a Trisztános dolgot nem értem, mia az, hogy felhasználási lehetőségek? :-)
A fülbevalókat én is naon szeretem, de általában dobozban tartom őket, mert a kabalafülbevalómat hordom. :-)

Osli írta...

Nagyon jó kis lista :D
Ha egyszer személyesen találkozunk, majd kapsz tőlem egy lila fülbevalót ;)
Egyébként én meg csak aranyat tudok a fülembe dugni, amit kicsit sajnálok is, mert az ezüstöt jobban szeretem.
Reggel én nem vagyok használhatatlan, de kávét én is iszom. Sőt imádom a kávé ízét.

Linsey írta...

Köszönöm a díjat és a titkokat:) A 6-os rám is illik.:p

Atyus írta...

Köszi az infókat! Jó volt olvasni és kicsit többet megtudni rólad. :)