2010. január 25., hétfő

2010 fogadalmai és tervei

Kihívások hétről-hétre, ezzel készülünk nektek az új évben. Talán nem minden héten, de kéthetente megpróbálunk valami új feladatot kitalálni, nehogy unatkozzatok a Scrapbook.hu-n. (Nemsokára jön a következő ;))
Franci kezdte az évet, stílszerűen az újévi fogadalmakkal. Ez egy olyan téma, amiről mindenkinek megvan a véleménye, vannak bejáratott rítusai, ezért megérdemel egy oldalt. Ha pedig sosem teszel fogadalmat, azt lehet oldalba foglalni. (A galériát itt találod.)

Nos, én sem vagyok az a fogadalmat tevő, talán mert az éjfél előtti elszántságot elmossa az újévi pezsgőzés és a tűzijáték durrogása :D Viszont a hónap vége felé járva, végre "megvilágosodtam", rájöttem, mit akarok (ez óriási dolog az elmúlt hónapok szerencsétlen tépelődéséhez képest). Kivilágítottam magamnak az utat, elindulok rajta. A cél felé vezető út feladatait pedig erre a kis kártyára fogom írni. Ebből akármikor erőt meríthetek.

Direkt színesre csináltam, mert valami vidámat szerettem volna, ami erőt ad, ha elbizonytalanodom. A Sassafras Lass papírja adta a kezdő lökést a dinamikus narancs és pink színével. Csodaszép papír! Azért nem vagyok én olyan bátor lány, hogy az egészet betegyem alapnak, így sötétbarnát választottam háttérnek, mely amúgy is a kedvencem. Egy csipetnyi még a pinkből és már kész is. A zsebecske ötletét scrapperjjb-től vettem.

Papírok: Bazzil, Sassafrass Lass Interwined
Betűk: Heidi Swapp
Pecsét: Rayher Kommentárbélyegző, Kaiser "All About Me"
Lepkék: Avec Rub-On (ajándék Sabeetól)
Filc virág: CreaMotion
Tinták: Tsukinekko

1 megjegyzés:

Merika írta...

Janka ez nagyon szuper, akármi légyen a cél, kívánom hogy minden úgy legyen ahogy eltervezted!!!