2010. január 20., szerda

Üzenet a jövőbe

Megint összdugtuk a fejünket, mi legyen a következő oldalunk témája a Me, myself and I projektünkhöz. Egy érdekes utazásra hívunk benneteket. Úticélunk a közeli, vagy éppen a távoli jövő. Egy kicsit az időkapszulákba rejtett üzenetekre hasonlít ez a feladat. Milyen fantasztikus dolog, ha a részese lehetsz a múlt egy szeletének, mely legyen bár a sajátod, mégis a feledés homályába merül. :) Ha van kedved, tarts velünk erre az utazásra!

Készíts olyan oldalt, amelyen a mostani éned gondolatait, érzéseit, vágyait, terveit foglalod szövegbe olymódon, hogy azt egy jövőbeli személynek (akkori énednek, gyermekednek, vagy bármilyen általad ismert személynek) címzed. Bármit leírhatsz, amit szeretnél, ami foglalkoztat. Ha nem szeretnéd közszemlére tenni gondolataidat, rejtsd el őket egy bújtatott kommentár formájában. :)

Határidő: febr. 7. (vasárnap)

Mi Wilna oldalából merítettünk ihletet. Ha van kedvetek, lifteljétek ti is, de nem muszáj :) (Szebbnél szebb oldalakkal találkozhattok a blogján is.) Sabee már el is készítette csodás alkotását, és nemsokára én is jövök az enyémmel.

Wilna: I am Wilna

Ha elkészültetek az oldalatokkal, mutassátok meg nekünk is! Linkeljétek be valamelyikünk blogbejegyzéséhez!

0 megjegyzés: