2010. október 27., szerda

Banner és névjegykártya

Az Illustratorral ismerkedünk. Nem mondom, már köszönőviszonyban vagyunk, de egyelőre semmi több. Nagyon szokni kell a másságát. Nálam a rétegkezelés veri ki a biztosítékot, de igyekszem megtanulni.

Az elmúlt órákon először logót kellett tervezni magunknak, aztán névjegykártyát, végül pedig blogbannert (fejléc). Nem volt előírás, hogy ugyanolyan stílusúak legyenek, de nekem így tetszik. Elégedett vagyok az eredménnyel, szerintem nagyon kis dizájnosra sikeredett. A pillangót imádom -- meg is szenvedtem a rajzolásával. A színvilága abszolút bejön, egyre jobban beleszerelmesedem ebben a színkombóba :)
(Egyedül a névjegykártya logóját fogom átvariálni színekben, ha megtudom, hogyan :) A fekete kört fehérre szeretném, a betűket meg barnára. Úgy már tényleg jó lesz, de eddig akármit variáltam rajta, nem úgy sikerült.)
Kérdeztétek, mit szóltak a DVD-borítómhoz. Az utolsó órán végignéztük mindet. Negatív kritikát senki nem kapott, mert ebben a félévben "előírás", hogy nem kapunk semmi negatív megjegyzést, csak megerősítést. Ville, a tanárunk azt mondta az enyémre, hogy ez az egyik legjobban sikerült borító. Nagyon örültem, mert végre úgy érzem, sikerült kiegyenlítenem a rajzolás hiányosságaiból adódó hátrányomat. :)

9 megjegyzés:

Kisnyul / Andi írta...

Örülök a DVD borítód sikerének, tényleg ütős volt. Ez, hogy nem kap senki negatív kritikát nagyon állat...

Illustratort én sem szeretem mióta megismertem az Indesign-t. :) De tökéletes amit csináltál belőle. A szinezés meg tényleg csak apróság.
A pillangó nagyon tetszik!

Kata írta...

Csudaklassz, nagyon ötletes. A DVD borítóhoz gratulálok, szerintem is szenzációs. Agyban nagy vagy, és onnan indul minden más, szerintem a rajzolásba is bele fogsz jönni, ha hiszel benne. Az illustratort én jobban szeretem, mint az indesign-t, persze egyiket sem annyira mint a PS-t. Majd megismered azt is és imádni fogod. :) A negatív kritika mellőzése mennyire bölcs dolog! Sokszor az okozza a legnagyobb blokkot és sok tehetség sikkadt már el ezek miatt.

kreatívhit írta...

Kellemes letisztult ez a névjegykártya.Bizonyára ez is a legjobbak között lesz.

evadraga írta...

Annyira profi amit csinálsz Janka! Én is örülök a sikerednek, csak így tovább kislány! :) (ez a szinkombináció nekem is bejön, majd alkalmazni is fogom egyszer). Pszichológia is van a tanáraitok fejében, mert télleg okos gondolat ez a -csakjókritika- elve.

Rucola Designs írta...

Biztos voltam a DVD-d sikerében, és ez a pici arculat is csúcs! Gratula! :)

T írta...

Gyönyörű. Gratula!!!

Csirli írta...

Janka de ugyes vagy! Amuldozok, szajat tatok! :) Nekem tetszenek a szineid igy, ahogy vannak!

szo írta...

klassz lett ez a projekt is:o)

Budaházi Brigitta írta...

De jó lett a végső változat. Már amikor először mutattad, akkor is tetszett. Csak így tovább! A DVD meg még JÓ HOGY TETSZETT A TANÁRNAK!!