2010. november 13., szombat

Készülünk a karácsonyra :)

Olyan izgatott vagyok! Bár még csak november van, egy előrelátó scrapbookos már időben nekiáll készülni a karácsonyra, akár ajándékba, akár magának készíti az alkotásokat.
Szeretném azzal kezdeni, hogy ezen a héten megkezdődött a hibrid karácsonyi tanfolyamunk, a December lapjai Sabee-val, és úgy érzem, sikere van. Már most is annyi szép és KREATÍV oldalt, borítót készítettetek az inspirációink alapján. Nagyon örülünk neki, mert úgy tűnik, Ti is vevők vagytok erre az újfajta tanfolyami struktúrára. Köszönjük!

Másrészt pedig mindig hatalmas öröm, amikor megjelenik a Scrapbookozz velünk! magazin. Sabee a főszerkesztője, és nagyon karakánul végighajtotta a magazin készítését. Le a kalappal! Főleg, hogy most még vizsgázik is meg miegyéb. :) Köszönjük, Sabee!

Szeretném megmutatni, milyen alkotásokat készítettem az újságba, melynek témája természetesen a tél és a karácsony. Digitális oldalamat a finn téli itóka, a glögi ihlette :) Nagyon szeretem, és örülök, hogy végre oldalba foglaltam.

Ha szeretnél megjegyzést hagyni, itt megteheted.

A másik oldalam a Négyen négyféleképpen rovatoz készült hagyományos technikával. Négyen, négy ugyanolyan terméket kaptunk, amelyekből én ezt hoztam ki. Gyönyörű Csengém és a vintage stílus - ahogy nekem sikerült :)

A véleményedet itt írhatod le róla.



Kellemes hétvégét és jó alkotást kívánok!

1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Csúcs oldalak, Janka! A tanfihoz meg drukk és gratula (Szabinak is)! A glögöt ismerem a svédektől, fincsi! :)