2011. június 14., kedd

Mit gondolok a scrapbookingról...

Ágicza (Darinka) megkeresett egy számomra kedves és egyben megtisztelő kéréssel, mely szerint szeretne bemutatni az InfoMamis blogján. Az InfoMami családosoknak, kisgyermekes anyukáknak szól elsősorban, minőségi időtöltési lehetőségeket kínálva nekik.

Nagy szeretettel fogadtam el a felkérést, és mivel annyira felvillanyozott a dolog, meg amúgy is imádok a scrapbookingról áradozni, meg is írtam az én kis "cikkemet". Ágicza egyszerű, mások számára is elkészíthető oldalakat kért inspirációként, így egy digi és egy hagyma alkotásomat is odakanyarítottam. Persze, még hosszan tudtam volna mesélni erről a csodás dologról, mely az életem része, de hátha ez másnak nem annyira érdekes :D



Pénteken jövök a meglepivel ;)

4 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Elolvastam, és mintha csak rólam írtad volna... :) (Igaz, én még nem is ismertem az albumkészítést 3 éve, de a kreatív hobbik tekintetében, és abban, hogy hogyan tekintek a scrapbooking-ra, minden szó igaz rám is... :) )

InfoMami írta...

Köszönöm szépen Janka! Bízom benne, hogy lesz még ennek folytatása is:)

Unknown írta...

Tetszik a cikked, és klassz oldalakat választottál hozzá :)

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Sikerült végre ide érnem és végig olvasnom! Nagyon tetszik ahogy írtál a scrapbookról. Teljesen átérzem (és szerintem nem csak azért, mert én is így érzek :)) a lelkesedésedet. Jó cikk/interjú lett nagyon! :)
Éééés nagyon köszönöm, hogy megemlítettél. Kellemesen meglepődtem! puszi :)