2011. szeptember 16., péntek

Az új kedvenc hagyományos oldalam

Péntek van, tehát újabb kihívással jelentkezünk, amelyet ezúttal én hosztolok. Mivel nagy rajongója vagyok a tipográfiának, ezért egy ilyen feladatot találtam ki nektek: használjatok számokat és betűket díszítőelemként. (Nem fogadjuk el a wordartokat, a címfeliratokat, a szimpla dátumozást.) Alkalmazzátok a betű- és számsorokat dekorációs célokra, hogy kiemeljétek vele az oldalatok mondanivalóját.

Én egy hagyományos oldalt készítettem 8x8-as méretben. (Egyébként imádom ezt a méretet, mert sokkal könnyebb vele bánni, mint a nagy 12 hüvelykessel.) A fényképet Icka készítette rólunk a nyáron -- itt is köszönet érte. A varrott számok ötletét Kathy Martin adta (névre kattintva az oldalához juttok). Igaz, ő feliratokat varrt ki, de nagyon megtetszett a technika. Mivel szeptember elején volt a 8. évfordulónk, mindenképpen erről szerettem volna oldalt készíteni. Úgy terveztem meg az oldalt, hogy a számsor szépen támogassa a fotót, de ne nyomja el. A 8-as számot plusszban is ki kellett emelni, ezért egy fehér papírt tettem alá, és kivágtam a belsejét. (Ha ilyet szeretnétek csinálni, kivágás előtt mindenképpen rögzítsétek celluxszal a varrás teljes felületét!!!) Még pár elem, amelyek vezetik a tekintetet, és már kész is!


:: credits ::

Remélem, a kihívás témája titeket is alkotásra ösztönöz. Ha még nem indult be a fantáziátok, ITT megnézhetitek, hogy a Kreatív Csapat, ill. a többi jelentkező milyen csodás ötleteket alkalmazott.

Ne feledjétek, hogy ez sorban a 3. kihívás, amelyek mellett Icka fotós + a Rayher kihívása is fut. A nyereményjátékok topikjait itt találjátok.


Jó alkotást kívánok!

0 megjegyzés: