2011. december 13., kedd

Fehér karácsonyról álmodom...

Gondolom, Ti is. Mert akármennyire szeretjük hangoztatni, hogy utáljuk a havat, az ünnepek mégiscsak hóesésbe burkolózva az igaziak. Elképzelni, ahogy a csodás hóesésben végigsétálunk a kézműves karácsonyi vásáron, forralt bort kortyolgatva vagy éppen forró gesztenyét eszegetve, aztán otthon a karácsonyi égők szolíd fénye mellett belekucorodunk a kényelmes fotelba, egy puha takaróval betakargatva lefagyott lábunkat, kezünket pedig valami finom, gőzölgő itallal melengetjük, miközben kint hatalmas pelyhekben hullik a hó. Hát nem idilli? Én minden karácsony előtt erről álmodozom.

Idén sajnos itt sem esett még hó :( Pedig tavaly már november elején behavazódtunk, és november végére már egy méter körül esett itt a városban. Most meg?! Plusszok vannak :P

Milyen jó, hogy a tervezők viszont elárasztanak minket a szebbnél szebb karácsonyi készletekkel! Didó tervezett egy klassz kis hópelyhes csomagot, amolyan minit. Van benne egy szép papír, egy-két miltonkapocs és egy csomó hópelyhes elem wordartokkal megspékelve. Nekem nagyon bejött, jó kis kiegészítő valami téli-karácsonyi készlet mellé.

A Snowflakes Notion set CSAK MA ingyen letölthető a Dido Designs FB oldaláról!!!

(A kép linkelve van a letöltési helyhez.)

Ezt készítettem belőle:

:: credits ::

Jó várakozást mindenkinek!

5 megjegyzés:

Ági írta...

Gyönyörű oldalt varázsoltál! Remélem, karácsonyra tényleg lesz hó, én nagyon bízom benne!
zárójel: Jé, a miltont észre sem vettem a készletben :o

Eszter(beszteri) írta...

Szárnyalsz mostanában, Janka! Az előző bejegyzésed oldalait is imádom, meg ezt is!!!!!!! Csúcsszuperséges!!!!! :)

ziti írta...

micsoda hideg szinek, szinte vacogok, és mégis olyan vidám, téli, szívet melengető, a szarvastól pedig mosolyra húzódik a szám :)

kreatívhit írta...

Pazar!Igaza van Eszternek.

Trillucy írta...

Kedves Janka!
Kívánok Nagyon Boldog Új Évet! Köszönöm az egész évi sok kedves kommentedet a blogomon és egyéb helyeken:-)Kívánok az új esztendőben is ilyen szép csodákat amit 2011-ben is alkottál :-) S kívánom,hogy a kreatív csapattal is alkossatok még nagyon sok inspiráló munkát! :-)