2013. február 3., vasárnap

Januári alkotás


Hihetetlen, hogy már vége is a januárnak. Ha így mennek a hónapok, pillanatok alatt újra év vége lesz! Nem tudom, ki érzi már, de ez tényleg egy új, egy jobb év lesz. Nekem elég szerencsésen alakul az évkezdés, mégha nem is nyertem meg a lottómilliókat. Csupa-csupa új dolog furakodik be az életembe. Egy részét magam választottam, egy része viszont tőlem független.

Például végre nekiálltam Didó karácsonyi tanfolyamának, hehe. Igen, kicsit késésben vagyok, és nem is haladok vele tempósan. Kipakoltam az étkezőasztalra az összes cuccot, mert onnan nem kell leszednem őket (plussz a csillámot is könnyebb felmosni). Amikor kedvem és időm van, csinálok egy-két oldalt. Az igazság az, hogy eltérek a tervtől -- bocsi Didó --, de élvezem. Az arany csillámhegyeket megtartottam, és mindent csillámozok, ha kell, ha nem :D Nagyon tetszik! Szerintem elhasználom az albumra az egész fiolával. Az albumhoz felhasználom még az ILS karácsonyi kollekcióját is.


Nekem lesznek borítékok is az albumban, mivel elég sok rajzom van a gyerekektől,
meg mindenféle emlékdarabka...


A másik klassz dolog Carina Gardner dizájn tanfolyama, amit még decemberben szereztem be akciós áron. Az egy hónapos tanfolyam alatt egy három szettből álló kollekciót kell létrehozni. Természetesen minden nap vannak leckék, videók, csupa-csupa hasznos ötlet és tipp. Rengeteget tanultam már most technikailag, de Carina emellett egy csomó marketinges tanáccsal is ellát bennünket.


Megmutatom, hol tartok most. Némileg le vagyok maradva, mert jól megbetegedtem. Azért mára sikerült összekaparnom az első papírkészletet. Még így is adós maradok a másodikkal, de talán szerdáig össze tudom hozni, amikor is építő kritikákat kapunk Carinától és a többiektől. Nem biztos, hogy mindent megmutatok majd, mert terveim vannak, de még meglátom ;) Az első feladatként egy logót kellett tervezni a kollekcióhoz. Ez elég nehéz volt, mert alig bírtam elképzelni, mire gondolt. Én eddig ilyet még csak hagyományos csomagoknál láttam. A Kokeshit választottam témául, de lehet, hogy ezt még kiegészítem valamivel (tavasz, cukiság, stb.). Igyekszem autentikus japán motívumokból kiindulni, ezeket némileg modernizálni. Inspirációként a hagyományos kimonók és más japán textilek szolgálnak.Most már tudjátok, mivel foglalatoskodom, ha már úgy eltűntem. Ígérem, próbálok visszatalálni a régi kerékvágásba, de egyelőre még gyakorolnom kell :) Talán jövök majd valami engesztelő freebie-vel is, nehogy elpártoljatok tőlem :D

Náthától mentes, alkotós februárt kívánok nektek.

5 megjegyzés:

evadraga írta...

Akkora élmény volt nekem "végiglapozni" a karácsonyi albumodat Janka! Szépséges lett, egységes, hangulatos és vidám!
Nagyon örülök, hogy újra vagy! :)
Jó munkát a tanfihoz, biztos a legügyesebb leszel! :))

Kovaxka írta...

Királyság! Drukkolok nagyon!

Rita írta...

Dehogy pártolunk! élvezet nézni, amit csinálsz :) sok örömet hozzá!!! :)

Арон и Юльчик (Áron and Julia) írta...

Great DD!!! Like all pages and photos!

kreatívhit írta...

Szerintem engesztelő freebie -nélkül is maradunk.Persze ne fogd vissza magad ha úgy alakul:)